Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
roksanaszczep Roślina uprawna pospolita
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2018 08:38 Temat postu: Wykończenie mieszkania - Akcesoria |
|
|
Hej!
Urządzmy wkońcu nasze mieszkanie i szukam niekonwencjonalnych ozdób i materiałów wykończeniowych. Co drodzy forumowicze powiecie - czy takie karnisze szynowe będą ok? Szukamy czegoś, co nie będzie kojarzyło się źle i ociepli wnętrzę
Dziękujemy ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2018 08:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ledowy Większy chwast
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2018 16:42 Temat postu: |
|
|
Niedawno skończyłem remont garderoby dla mnie i mojej żony. Jedną z podstawowych kwestii było odpowiednie oświetlenie led garderoby. Wybrałem minimalistyczny komplet, który nie tylko stylowo się prezentuje, ale także jest użyteczne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaja88 Roślina uprawna pospolita
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2018 11:14 Temat postu: |
|
|
A możecie polecić jakiś darmowy i prosty program do urządzania wnętrz? Też właśnie sama niedawno kupiła mieszkanie tu: nowe nieruchomości Wrocław. Żeby zaoszczędzić chcę wszystko urządzić sama, ale jestem wzrokowcem i najchętniej zanim zacznę kupować meblem zobaczyłabym jakąś wizualizację. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Azalia12 Roślina uprawna rzadka
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2018 09:47 Temat postu: |
|
|
Karnisze naprawdę fajne. Ja jeszcze sięgnęłabym tutaj po odpowiednie oświetlenie, takie jak np. tego rodzaju lampy https://szykownydom.com/lampy-stolowe-biurkowe . Świetnie się prezentują, a co więcej do wyboru mamy produkty, utrzymane w różnej stylistyce. Jednocześnie w razie potrzeby, stawiając na ofertę tego sklepu, możemy skorzystać zarówno z rabatów jak i je negocjować, a także mamy możliwość zwrotu w ciągu 30 dni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2018 09:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |